dutti häst!

105: 0-0 lite spänd o tittig, men fin, tappade tyglarna lite andra halvan av omhoppningen så jag tappade nån sekund. kom på en 16e plats iaf av 18 placerade :)

110: 0-4 jättefin, tog en chansning på en svintight högersväng i omhoppningen men det gick inte, har så jäkla svårt med högersvängarna! rev ett men fortsatte på min plan o hade ändå 3e bästa tiden trots att det inte gick särskilt fort :) blev en 8e placering :)

ska fixa filmerna när jag hinner

rip fredrik

hörde om det igår, helt sjukt, jag har ju tränat för honom och han var min referens. galet.

men alltså hörrni..

.. ni vet att det är olagligt att läga ut copyrightbilder på blogg, fb etc? såna där fotografens namn står över hela bilden? du har alltså inte bara stulit bilden, du kan även få en fin faktura hemskickad om ägaren av bilderna upptäcker dig. gör om gör rätt!

f ö ska jag tävla i helgen! 105+ 110 i flyinge rf, ska bli awesome!

hejhej här händer intet

gullan gjorde illa sig när hon tappade skon och har vilat, men det börjar bli bättre nu så nu ska hon väl igång igen, tävlingarna får vi ju skjuta upp igen men så är det.
cumulus går däremot riktigt bra, ska hoppa honom imorn och sen är han anmäld till 100 o 110 i flyinge nästa helg, får gå ner en klass när det bli inomhus, för han får så mycket sämre bjudning inne.

ja sen händer det väl inte så mycket mer. häpp!

youtube



sorry maria men jag tycker han är så mkt finare med erika :P


RSS 2.0