25 aug- hopponsdag

cumulus var lite tjock i benet idag igen :/ så han fick vila, lindade med backontrack padden på h o vanlig padd på v, får hoppas att det är bättre till imorn. fattar inte vad det kan vara, ömmar inte i senan, reagerar inte när man böjer, inte halt rakt fram eller på volt, reagerar inte på visitertången, bara varm o jämntjock över kotan o i karleden. skitskumt.

hoppade gullan iaf. hade tävlings-träning och hoppade fram fyra språng o hoppade sen en längre bana utan att provhoppa först. det gick faktiskt bra, hon stannade en gång på ett rosa plank, men sen gick det riktigt bra, det blev lite forcerat första rundan, men hon hoppade mycket bättre och noggrannare i slutet. bjöd mycket bättre på hinder fast hon fortfarande kändes lite vimsig, fick såklart inte med kameran, får försöka komma ihåg det till nästa gång.

Kommentarer
Postat av: pontus

SV: japp nästa gång hade jag tänkt att lägga bommar både före och efter hindrena, samt hoppa lite studs. Men jag hoppar banan inför kvalitén nu varje gång så att hon vet exakt vad det är hon ska göra när hon kommer dit, hon har ju knappt varit ute nånting.

2010-08-25 @ 21:31:02
URL: http://equestrianguys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0