falsterbo dag 2 &3

fy fan vad varmt det har varit! och det var ju inte direkt några fläktande vindar inne i vip tälten. svett svett och alla såg ut som dom kom direkt från badet. såg bla annat nationshoppningen, riktigt häftigt att dom vann på hemmaplan,, o kallt ridet av rolf göran ,synd bara att erika inte kunde rida. klubban gick finalen igår och kom till omhoppningen men sen hade han tre ner, såg lite matt ut, erika kom däremot trea med liberty man! laroni som vann 5års finalen var riktigt ball, ett grattis till erik jerneld också som kom trea, kul att han börjar "komma tillbaka".
såg också en spännande derby-omhoppning, naeve´s häst var riktigt fin men hoppade lite för luftigt för att vara snabbast. 
sixbar klassen (fourbar för ponnyerna) var kul att se, lite tråkigt att dom inte provade på 2 m eller iaf 1.95, men det är väl förståeligt att dom vill spara på sina hästar, det känns ju inte riktigt lika spektakulärt längre när man har varit uppe på dom höjderna själv, ponnyerna slutade på 1.40. 

kul också för sandra carlsson att det har gått så bra, både i derby o gp kvalen o nu kom hon precis utanför plac i 7årsfinalen, hoppas det går bra för henne i gpn också =)

 




































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0