2 juni- hopponsdag

dagen började kul med att cumulus var tjock o hade puls i ett ben, lite varm i foten också, iofs hade svullnaden gått ner rätt mkt innan vi åkte, men han fick vara hemma ändå.vi gissar hovböld el liknande, hovis kommer nästa vecka.

detta resulterade ju i att gullan skulle åka själv för första gången, det tyckte hon inte om, hoppade runt som en galning, så jag fick åka med henne till lund (ajjabajja jag vet) och kom under tiden fram till att det är när överluckan skramlar som hon blir rädd och står och piaffar o "sätter" sig nästan under bommen. på vägen hem igen klämde vi fast två tvättsvampar i luckan och tjoffade bomull i öronen på henne, då stod hon som ett ljus! så det blir bomull och mössa på när hon åker from nu.

hoppningen då? hon var superfin! självklart så glömde jag kameran i stallet, typiskt! hursom, red fram rätt länge så hon hann koppla av ordentligt, och sen hopade vi allt möjligt, lådor, fiskar, grindar osv, så fin var hon! hon blev så stabil när man bara tänkte på att hålla fram o om med underskänkeln, bara man riktar in huvudet mot målet i tid =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0