29 maj

trim på banan idag, försökte få henne rak på långsidorna och inte sätta in innerbak, började också lite med att träna på vad sidförande skänkel är för nåt. skritt in i ett hörn, flytta bakdelen typ som i en framdelsvändning genom hörnet och sen fram, tar bara en 3-4 steg tills hon förstår precis. guppade runt lite tyngre i sadeln ett tag också, nu får hon börja sätta sig lite mer bak i galoppen så hon blir mer reglerbar.
hon blir lätt lite tjurig o stoig mot skänkeln, då får man lägga fram skänkeln lite mer mot armbågarna och bara rida på som om ingenting så glömmer hon bort det.

det är nog lite syskonsyndrom det där, samma som med koncentrationen, en till sån där "tonårsgrej" som är så himla irriterande men som går över med lite tålamod. hoppas bara att det inte blir lika mycket som det blev med hennes syster, hon var verkligen överallt där hon inte skulle vara, plus att hon alltid hade så bråttom, kom det ett hinder ivägen då tog det bara stopp för hon hade ju inte fattat nånting. suck  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0