syskonrivalitet :P

såg att gullans halvsyster (hip hop- libero h- ramiro z) också gick på kvalitén, hon fick 8-9 i hoppningen (varför köpte jag den sämre systern?) men hon fick 6or rakt igenom på gångarterna.
de tu är väldigt olika och det visar bara hur viktigt det är med en bra mamma.

gullans mamma har sina egenheter men har alltid uppfostrat sina barn bra, dom har varit jättesnälla från grimma på till inridning, det tog inte mer än en vecka med nån av de 5. de har också grymt bra resultat i lite högre ålder, breeders, falsterbo, unghäst-vm, en är japans bästa hopphäst, en såldes till usa osv.

kakans mamma däremot var en riktig ko att ha o göra med, hon kallades för pansarvagnen. en av hennes tidigare föl dog 3 v gammalt, och hon var sjukt vaktig o vimsig=vimsiga barn också. det tog 2 veckor att bara få på grimman på kakan som hon kallades, och inridningen ska vi inte prata om, det tog både hösten o våren. det var med livet som insats som jag klarade ridprovet på 3års.
men kakan var mycket mer obekymrad redan vid löshoppningen, och det ger resultat nu, och det är ju kul, att en till av mina adepter blir bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0